© Kuva: Getty Images

Yllättävä suomalaissensaatio hurmaa NHL:ssä: ”Näyttää All Stars -tason kaverilta – hän on aivan loistava!”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

NHL:n alkukauden suomalaistarina on löytynyt Pittsburgh Penguinsista. Hallitsevien mestarien riveissä Olli Määttä on nakuttanut neljään otteluun tehot 2+2.

Kyseisellä potilla hän on suomalaisten sisäisen pistepörssin kärkipaikalla. Jo harjoituskaudella Määtän otteet keräsivät kovasti kehuja.

Sosiaalisessa mediassa 23-vuotiasta luutijaa ylistetään kovin sanoin.

– Hän näyttää All Stars -tason kaverilta kaukalon molemmissa päissä, Robert Murphy hehkuttaa.

– Määtän itseluottamus näyttää olevan aivan uudella tasolla. Hänestä huokuu päättäväisyys ja kova itsevarmuus, Mike Necciai ylistää.

2010-luvulla Määttä on joutunut tappelemaan erinäköisiä terveyshuolia vastaan. Suomalaispuolustajalta poistettiin kasvain, minkä lisäksi olkapäävaivat ovat haitanneet hänen pelaamistaan.

Tehopisteiden valossa viime kausi oli Määtältä hyvin heikko (55 ottelua, 1+6=7). Näin tämän syksyn sensaatiomaiset otteet ovat tulleet yllätyksenä.

– En usko, että Määtältä on nähty koskaan näin hyviä otteita. Hän on aivan loistava! Hän on saanut nopeutensa takaisin, Josh Boyce analysoi.

Joukkueena Penguins on päässyt jälleen voittojen makuun heikon startin jälkeen. Yön kierroksella jalkoihin jäi Washington Capitals, kun Penguins vei taiston nimiinsä lukemin 3-2.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon