Yön NHL-kierroksen ottelussa Colorado Avalanchen ja Boston Bruinsin välillä tunteet kuumenivat toisessa erässä, kun vierasjoukkue Bruinsin puolustaja Adam McQuaid täräytti vaaralliselta näyttäneen poikittaisen mailan Avalanchen nuorukaiseen Tyson Jostiin.

Hetkeä myöhemmin tekoa lähdettiin kostamaan, kun Avalanchen kolossipuolustaja Nikita Zadorov tiputti hanskat jäähän. McQuaid vastasi kutsuun epäröimättä.

– Zadorov ottaa osumaa! McQuaid yrittää ravistaa olkapääsuojukset pois…. Zadorov.. hänen naamansa on kuin nyrkkeilysäkki McQuaidin käsittelyssä! NESN:n selostaja Jack Edwards eläytyy tappelun aikana.

– Zadorov yrittää päästä taas pystyyn… mutta hän ottaa vain lisää osumaa!

Lopulta Zadorov saa kaadettua McQuaidin jäähän.

Edwardsin näkemykset tappelusta olivat lopulta melkoisen värikkäitä.

– Tyrmäys oli aivan lähellä! Edwards analysoi.

Molemmille tuomittiin normaaliin tapaan viiden minuutin jäähyt nyrkkitappelusta.

Lähes kaksimetrisen Zadorovin naamasta saattoi havaita kuhmuja tappelun jäljiltä, kun hän valui kohti jäähyaitiota.

Illan päätteeksi venäläispuolustaja pääsi kuitenkin hymyilemään, sillä Avalanche vei kamppailun nimiinsä lukemin 6-3.

Tappelu näkyy ylhäältä videolta sekä täältä.