David Perron löi itsensä läpi NHL:ssä St. Louis Bluesissa. Edmonton Oilersissa hän puolestaan teki ennätyspisteensä 57 kaudella 2013-14.

Sen jälkeen alkoi vaikeampi ajanjakso. Roolia ja tehoja ei meinannut löytyä, minkä lisäksi hyökkääjä treidattiin kolmeen otteeseen seuraavien kausien aikana.

Ensin Edmontonista Pittsburghiin, sieltä Anaheimiin ja lopulta takaisin St. Louis Bluesiin, missä Perronin NHL-ura alkoi.

Viime kausi St. Louisissa oli tasapainoisempaa tekemistä kuin pitkään aikaan ja tuloksena oli 46 pistettä täydessä pelatussa 82 ottelun runkosarjassa.

Vegas nappasi taitavan hyökkääjän laajennusdraftissa itselleen, mikä näyttäisi olleen pelkästään hyvä asia hyökkääjälle ja seuralle.

Perron on takonut kuudessa ottelussa pisteet 2+3. Keskiviikon vastaisena yönä hän ratkaisi uudelle NHL-seuralle jo kauden viidennen voiton.

Varakapteeniksi joukkueessa nimetty hyökkääjä johtaa joukkueen ykkösketjua yhdessä James Nealin kanssa ja kemiat tuntuvat osuvan kohdilleen.

Kovalla itseluottamuksella pelaava ja kovaa luottoa ansaitseva Perron voi hyvinkin iskeä tällä kaudella uransa ennätyspisteet.