Tähän temppuun ei pystynyt edes NHL-legenda Scott Niedermayer – superlupaus rikkoi debyytissään NHL-ennätyksen!

Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

New Jersey Devils teki elokuun lopussa kahden vuoden mittaisen sopimuksen puolustaja Will Butcherin kanssa.

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n parhaaksi pelaajaksi viime kauden päätteeksi valittu Butcher aiheutti kesällä kohun, kun hän ei suostunut tekemään sopimusta hänet viidennellä kierroksella kesällä 2013 varanneen Avalanchen kanssa. 22-vuotias nuorukainen päätyi tekemään oman valintansa ja siirtyi perinteikkääseen Devilsin joukkueeseen.

Butcher debytoi lauantaina Devils-paidassa ja huippulupaus laittoi heti huikean näytöksen päälle.

178-senttinen ja 86-kiloinen puolustaja summasi peräti kolme syöttöpistettä 4-1-voittoon päättyneessä debyyttiottelussaan.

Mikä teki Butcherin voitosta ja tehoillasta varmasti vielä mehukkaamman, on se, että vastassa oli juuri hänet varannut Avalanche, joka ei suostunut tekemään pienikokoiselle puolustajalle NHL-sopimusta kauden 2015-16 päätteeksi.

Butcherista tuli huippuillan ansiosta ensimmäinen Devils-puolustaja, joka on pystynyt tekemään NHL-debyytissään kolme tai enemmän pisteitä. Edes Devilsin legendaariset puolustajat Scott Niedermayer, Brian Rafalski tai Ken Daneyko eivät pystyneet vastaavaan.

NHL:n historiassa on vain viisi puolustajaa on tehnyt kauden 1967-68 jälkeen kolme tai enemmän pisteitä NHL-debyyttiottelussaan.

Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!