Los Angeles Kingsin riveissä Stanley Cupin voittoa juhlinut venäläishyökkääjä Andrei Loktionov tavoitteli paluuta NHL-jäille alkusyksyn aikana.

27-vuotias Loktionov teki try-out -sopimuksen Kingsin kanssa, minkä myötä hän osallistui seuran harjoitusleirille.

NHL-paikkaa ei kuitenkaan irronnut.

– Hän kävi try-outilla Los Angelesissa, missä hän ei sopinut joukkueeseen. Nyt hän on Moskovassa. Andrei on hyvässä iskussa ja valmiina pelaamaan, Loktionovin agentti Igor Larionov sanoi SovSportille.

NHL-paikan jahtaaminen on jäämässä nyt taka-alalle. SovSportin toimittajan Pavel Lysenkovin mukaan Loktionov on palaamassa takaisin Venäjälle kiekkoilemaan.

– Jostain syystä KHL-tarjouksia ei ole kuitenkaan tullut, Lysenkov välitti Larionovin viestiä.

– Hän on vapailla markkinoilla. Tässä oli kyse siitä, että pelaajan pitää saada jahdata unelmia. Vaikka tässä riskeerattiin eri asioita, niin pitää arvostaa hänen uskallusta.

– Suojattini on vapaana, ottakaa yhteyttä!, Larionov heitti suoraan.

Lysenkov puolestaan väläyttelee mahdollisuutta, jossa taitava venäläishyökkääjä palaisi takaisin Lokomotivin riveihin. Loktionov edusti kyseistä seuraa kolmen viimeisimmän kauden ajan.

NHL:ssä Loktionov juhli Stanley Cupin voittoa kauden 2011-12 päätteeksi. Venäjän maajoukkuepaidassa Loktionov on ollut voittamassa muun muassa MM-kultaa (kevät 2014).