NHL:ssä nähtiin Suomen aikaan torstain ja perjantain välisen yön kierroksella todella ruma temppu, kun Vancouver Canucksin puolustajajärkäle Erik Gudbranson niittasi Boston Bruinsin nuorta lupausta Frank Vatranoa selkään.

Gudbranson sai heti taklauksen jälkeen kimppuunsa Bruins-hyökkääjä Tim Schallerin, joka haastoi kanadalaispuolustajan tappeluun. 195-senttinen ja 100-kiloinen Gudbranson kuitenkin antoi myllyssä kylmää kyytiä häntä seitsemän senttiä lyhyemmälle pelurille.

Gudbranson sai tilanteesta 5+5 minuutin rangaistukset laitataklauksesta ja tappelusta sekä pelirangaistuksen.

Vatrano loukkaantui tilanteessa, mutta pystyi jatkamaan ottelua toisessa erässä.

– Mikä typerä taklaus, ex-NHL-pelaaja Patrick O’Sullivan kommentoi Twitterissä.

– Tuo oli ehdottomasti pelikiellon arvoinen taklaus. Aivan karmea teko, CBSSportsin toimittaja Pete Blackburn reagoi niittiin.

Bruins iski Gudbransenin viiden minuutin jäähyn aikana peräti kolme kertaa ja johti ottelua parhaimmillaan lukemin 5-1. Canucks kavensi ottelun kuitenkin 5-3:een ennen toisen erän päättymistä.

Ottelu päättyi lopulta Bruinsin 6-3-voittoon.

Katso taklaus ja sen jälkeiset kähinät tästä.