Helsingin Jokerit kulkee lähes käsittämättömässä voittoputkessa jääkiekon KHL-liigassa.

Narripaidat ovat voittaneet peräti 11 peräkkäistä otteluaan, ja pisteitä Jokerit on napsinut 13:sta ottelusta peräkkäin.

Maalinteossa Jokereista on kunnostautunut erityisesti jo 11 osumaa tykittänyt superjuniori Eeli Tolvanen.

Lue SuomiKiekon aiempi juttu aiheesta tästä.

Sen sijaan SM-liigan maalipörssin kahdesti peräkkäin (2013-14 ja 2014-15) voittaneen Olli Palolan ruuti on ollut toistaiseksi märkää.

Palola osui Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan tänään ylivoimalla avaten Jokerien maalihanat toisessa erässä. Osuma oli Palolalle vasta kauden toinen. Onnistuminen oli Palolalle suuri helpotus, vaikka mies yrittikin vähätellä omien maaliensa merkitystä.

– Yksitoista voittoa, ei tässä niin omia maalejaan laske. Mutta paikkoja oli kyllä tänään kuin hammaslääkärissä, Palola vitsaili Jokerien twitter-tilin mukaan.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
.@OlliPalola "11 voittoa, ei tässä niin omia maalejaan laske. Mutta paikkoja oli kyllä tänään kuin hammaslääkärissä." #Jokerit #KHLfi

Jokerien päävalmentajan Jukka Jalosen mukaan voittoputken takana ei ole erityistä salaisuutta.

– Pyrimme pelaamaan kovaa ja yhdessä. Sitä kautta tulee hyvä tulos. Ylivoimamme on toiminut hyvin tällä kaudella ja nyt teimme ratkaisevat maalit sen aikana. Pitää kiittää poikia. Pelasimme kurinalaisesti, ylivoima ja alivoima toimivat hyvin. Kiekonmenetyksiä tuli liikaa, Jalonen sanaili Jokerit Live -twitter-tilillä.

Jokerit Live

@Jokerit_Live
Jalonen: Ei salaisuutta (voittoputkeen), mutta pyrimme pelaamaan kovaa ja yhdessä. Sitä kautta tulee hyvä tulos. #AVTvsJOK #Jokerit #KHLfi

Voit katsoa Olli Palolan kauden toisen maalin tästä linkistä.