Helsingin Jokerit on aivan hirmuisessa vireessä KHL:ssä.

Narripaidat ottivat jo yhdennentoista peräkkäisen voittonsa, kun Avtomobilist Jekaterinburg kaatui vieraissa maalein 3-1.

Jokerit on hävinnyt KHL-ottelun viimeksi elokuussa. Viidestätoista ottelustaan helsinkiläiset ovat voittaneet peräti kolmetoista. Tappioistakin toinen tuli rankkareilla, Moskovan Dynamolle elokuun lopussa. Näin ollen Jokerit on jäänyt koko kaudella pisteittä vain kerran, hävitessään kauden toisen ottelun SKA Pietarille vieraissa maalein 0-2.

Numero 11 oli muutenkin vahvasti esillä Jokerien illassa. Superjuniori Eeli Tolvanen tykitti hurjalla laukauksella jo kauden 11. osumansa, ja vei Jokerit toisessa erässä ylivoimalla ratkaisevaan 3-0-johtoon.

Myös Tolvasella on vakuuttava putki päällä. 18-vuotias superlupaus on tehnyt pisteitä kuudessa peräkkäisessä ottelussa. Kaikkiaan Tolvasella on kasassa 15 ottelusta jo kunnioitettavat tehot 11+8=19.

Jokerien voiton avain oli juuri tehokas ylivoimapeli. Toisessa erässä myös Olli Palola ja Niklas Jensen osuivat ylivoimalla.

Voit katsoa Tolvasen hirmukudin tästä linkistä.