Kesällä NHL:ssä nähtiin käytännössä yksi kovemman luokan tähtitreidi, kun Chicago Blackhawks kauppasi Artemi Panarinin Columbus Blue Jacketsiin. Vaihdossa Blackhawks sai itselleen Brandon Saadin.

Kovin kohina keskittyi NHL-tulokkaaseen Vegas Golden Knightsiin, joka teki lukuisia vaihtokauppoja.

Siirtomarkkinoiden ykkösnimi on ollut pitkään Colorado Avalanchen Matt Duchene, jota ei ole vieläkään kaupattu yhtään minnekään.

Aivan tuoreeltaan huhumyllyn keskelle on päätynyt nuori tähtinimi, Buffalo Sabresin Sam Reinhart.

– Markkinat näyttävät olevan tällä hetkellä hieman seesteisessä vaiheessa, mutta Reinhartin nimi on alkanut kantautua korviin, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman kertoi.

Kesällä 2014 Reinhart varattiin Sabresiin koko NHL:n varaustilaisuuden toisella vuorolla. Hänet ohitti vain Aaron Ekblad, joka päätyi Florida Panthersiin.

– En usko, että tämä yllättää kovin montaa Sabresin fania, Friedman totesi huhuista.

– Kun tarkistin asian, niin minulle jäi vaikutelma siitä, että Sabres ei halua kiirehtiä asian suhteen. Kausi on vasta alkanut ja he haluavat tietää tarkasti sen, että mitä hänestä voisi saada. Ellei nyt sitten jotain todella ihmeellistä tipahda käsiin.

– Tätä kannattaa tarkkailla tämän vuoden aikana, Friedman summasi aiheen.

21-vuotias Reinhart iski viime kaudella 79 NHL-ottelussa tehot 17+30=47.

Tällä kaudella seitsemässä ottelussa Reinhart on iskenyt kaksi maalia. Tehotilastossa Reinhart on aivan koko NHL:n häntäpäässä, kun hänen lukemansa on peräti -8.