NHL:ää kohauttaneelle sopimussaagalle nolo loppu – Jarmo Kekäläinen koulutti nuorta hyökkääjää

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Josh Anderson on saanut vihdoin nimensä jatkosopimukseen, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman tiedottaa Twitterissä.

23-vuotiaan Andersonin jatkopaperi on kolmen vuoden mittainen ja se takaa hänelle yhteensä 5,6 miljoonaa dollaria, eli 1,86 miljoonaa dollaria kaudessa kesään 2020 asti.

Anderson oli heinäkuusta tähän päivään asti ilman sopimusta, eikä nuorukaisen sopimusneuvottelut edenneet koko aikana mihinkään erimielisyyksien takia.

Anderson otti syyskuun alussa kovat aseet käyttöön ja uhkaili Blue Jacketsia siirtymisellä Eurooppaan.

Nuoren voimahyökkääjän keinot eivät jääneet vielä siihen, vaan hän antoi viime viikolla siirtopyynnön Blue Jacketsin GM:lle Jarmo Kekäläiselle, jonka suomalaispomo kielsi välittömästi.

Kanadalaishyökkääjän leiri vaati The Athletic -lehden toimittajan Aaron Portzlinen mukaan yhden vuoden mittaista sopimusta, joka olisi ollut arvoltaan 0,7 miljoonaa dollaria, mutta Kekäläinen halusi kiinnittää lupaavan hyökkääjän pidemmäksi aikaa.

Anderson päätti lopulta nöyrtyä ja ottaa Kekäläisen tarjoaman kolmen vuoden jatkopahvin.

Nuorukaisen sopimusvenkoilu venähti niin pahasti, että hän ei kerennyt pelaamaan otteluakaan Blue Jacketsin harjoitusleirillä ja NHL-kausi alkaa jo torstaina.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!