Suomalaishyökkääjän Markus Hännikäisen paha virhe meinasi maksaa kovaa hintaa Columbus Blue Jacketsille ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan.

Kolmannen erän viimeisellä minuutilla Hännikäinen yritti purkaa kiekon omalta alueelta pois vipin avulla.

Nosto ei kuitenkaan onnistunut ja Hurricanesin riveistä Jeff Skinner pääsi katkaisemaan sen.

Skinner pääsi nokikkain Blue Jackets -vahdin Sergei Bobrovskin kanssa, laittaen lopulta kiekon sisään.

Blue Jackets oli painelemassa voittoon varsinaisella peliajalla, mutta Skinnerin osuman myötä Hurricanes tasoitti pelin lukemiin 1-1.

Karmea munaus nostatti kovaa raivoa Blue Jacketsin fanien joukossa.

– Hännikäinen näytti sen, miksi hän on aivan olemattomassa roolissa. Tuo menetys oli aivan hirvittävä, UnionAndBlue-nimimerkki totesi Twitterissä.

– Hännikäinen sinä idiootti, stet_daddy kirosi.

– Hännikäinen… sinulla oli koko vitun päivä aikaa, mitä helvettiä sinä teet?, thomefan251 jatkoi kiroamista.

Monet vaativat nopeasti suomalaishyökkääjälle farmikomennusta.

– Lähettäkää hänet Clevelandiin, Josh Sprague murisi, viitaten Blue Jacketsin AHL-seuraan.

– Hännikäinen ei ole NHL-tason pelaaja, nimimerkki FizzPhone kritisoi.

– Hännikäisen puolustukseksi on sanottava se, ettei hänen olisi pitänyt olla edes jäällä tuossa vaiheessa, Jeff Townsend niputti aiheen yhteen.

Jatkoajalla Sonny Milano iski illan toisensa, varmistaen Blue Jacketsille 2-1-voiton.

– Hännikäinen saa maksaa hänen lounaansa, Cory Savage murjaisi.

Kauden alla muun muassa The Athleticin toimittaja Aaron Portzline väläytteli mahdollisuutta, jossa Hännikäinen olisi lähetetty AHL:n puolelle. 24-vuotias suomalaishyökkääjä sai kuitenkin jatkaa Blue Jacketsin NHL-ryhmän mukana.

Jatkoajalla Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho oli puolestaan möhlimässä. Aholle pedattiin huippupaikka ylivoimahyökkäyksessä, mutta 20-vuotias suomalaishyökkääjä ampui kiekon pahasti ohi maalista. Tämän jälkeen Milano karkasi läpiajoon, minkä hän päätti osumaan. Kyseinen tilanne näkyy sekä ylhäältä videolta että täältä.