Nashville Predatorsin maalilla Juuse Saros oli vaikeuksissa keskellä, kun New York Islanders teki ruman ryöstöretken kantrikaupunkiin.

Islanders vei kamppailun nimiinsä lopulta lukemin 6-2.

Sarosta ei vaihdettu missään vaiheessa pois maalilta.

Päästettyjen maalien lukumäärällä 22-vuotias Saros teki kyseenalaisen ennätyksen. Saros ei ole nimittäin päästänyt aiemmin NHL-uransa aikana kuutta maalia yhden kamppailun aikana.

Adam Vingan

@AdamVingan
A career-worst six goals against for Juuse Saros.

Predatorsin päävalmentaja Peter Laviolette otti puolustelulinjan, kun häneltä kysyttiin kamppailun jälkeen Saroksen otteista.

– On vaikea syyttää häntä tästä. Siellä oli monia asioita, joita olisimme voineet tehdä paremmin hänen edessään, Laviolette sanoi paikallisten toimittajien mukaan.

Ennen Islanders-ottelua Saros oli pelannut alkukauden aikana vain kahdesti. Seuran ykkösvahdille Pekka Rinteelle on ehtinyt tulla pitkiä peräkkäisten pelien putkia.

– Predators ei puolustanut lainkaan hyvin Saroksen edessä, mutta on ehkä aika aloittaa keskustelu siitä, pitäisikö hänet lähettää farmiin peliajan perässä, NHL.comin toimittaja Robby Stanley pohti.

– Vaikka Saros tarvitsee mutkan AHL:n puolelle, en usko, että Predatorsin kannattaa luovuttaa hänen suhteen. Hän on vasta 22, toimittaja Jordan Cimini rauhoitteli kritiikkimyrskyä.