Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli hurjassa vireessä yön harjoitusottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Laine teki avauserässä esityön joukkueensa 1-0-johto-osumaan, jonka hyökkääjä Mark Scheifele viimeisteli ylivoimalla.

19-vuotias suomalainen pyssytti hurjalla suoraan syötöstä lähteneellä lämärillä joukkueensa seuraavan maalin vain kolme minuuttia myöhemmin.

Laine jatkoi toisessa erässä huimaa virettään ja ampui rannelaukauksella 3-2-osuman.

Jets lisäsi johdokseen 4-2 vain hetkeä myöhemmin. Asialla oli jälleen suomalaistähti Laine, joka sai syöttöpisteen tanskalaisen Nikolaj Ehlersin maaliin.

Laine sai illan viidennen tehopisteensä Jetsin ottelun loppulukemiksi jääneeseen 5-2-osumaan, joka syntyi kolmen aikaisemman maalin tapaan ylivoimalla.

Jos alla oleva Twitter-linkki ei toimi, voit katsoa Laineen ensimmäisen maalin klikkaamalla tästä.