Kanadalaisen mediayhtiön TSN:n sivuilla koottiin pitkä lista sellaisista tulokaspelaajista, joita kannattaa seurata hyvin tarkasti pian alkavalla kaudella.

Esille nostettiin yhteensä 14 junioripelaajaa sekä Golden Knights Vegasilta jokerikorttina venäläissentteri Vadim Shipatshev.

Tulokaspelaajien joukossa oli yksi suomalainen, Dallas Starsin Julius Honka.

– Häntä kohtaan on ollut epäilyksiä, kun hän on viettänyt jo kolme kautta AHL:ssä varauksensa jälkeen. Silti, hän on vasta 21. Vaikka hän ei ole fyysisesti mikään mörkö, hänen luistelu- ja kiekonkäsittelytaitonsa tekevät hänestä hyvin kutkuttavan prospektin, mikäli vain Stars haluaa katsastaa tuon kortin, toimittaja Scott Cullen pyörittelee.

– Honka on iskenyt 106 pistettä 191 AHL-ottelussa ja viisi pistettä 16 NHL-ottelussa, jotka hän sai pelata viime kaudella Dallasin mukana. Samalla hänen kiekonhallintaprosenttinsa olivat varsin hyvää luokkaa NHL-visiitin aikana, Cullen jatkaa.

Honka on väläytellyt Starsin harjoitusleirin aikana, mutta vielä ei ole varmaa, aloittaako hän kauden AHL:ssä vai Starsin NHL-ryhmän mukana.