Mikkelin Jukurit tavoittelee illalla Raumalla Lukon vieraana liigakauden ensimmäistä voittoaan. Joukkueen kausi on ollut haastava, sillä se on paininut maalinteko-ongelmien kanssa, ja toisaalta omista kiekko on kaivettu jo 12 kertaa.

Sarjajumbo jäi kahdessa ensimmäisessä kamppailussa maaleitta, sillä sekä KalPa että Pelicans kaatoivat mikkeliläisten niskaan jääkylmää vettä 3-0-voitoillaan.

Eilen Porissa joukkue sai jo maalihanansa auki, mutta Ässät paineli voittoon selvin 6-2-numeroin. Jukureiden maalinteko-ongelmista kertoo karua kieltä se, että keskiviikkona Porissa Jukurien sarjakauden avausmaalit tehnyt Miika Roine on ainoastaan osunut tolppien väliin.

Sarvipäät painivat jo pitkin debyyttikautta vastaavien ongelmien kanssa, sillä joukkue iski ainoastaan 128 maalia – eli toiseksi vähiten koko Liigassa.

Mikkeliläisillä on tänään siis sauma kääntää kelkka Raumalla Lukon vieraana. Tappioton isäntäjoukkue miehittää sarjataulukossa kuudetta sijaa Jukurien ollessa luonnollisesti jumbona pisteettömänä.