Tampereen Tappara sai torstaina erittäin mieluisia uutisia rapakon takaa.

NHL-seura Florida Panthers ilmoitti, ettei Tampereelta kesällä Floridaan NHL-paikkaa jahtaamaan lähtenyt hyökkääjä Sebastian Repo mahdu seuran ykkösmiehistöön. Panthers ilmoitti lähettävänsä Repon, 21, AHL:ään farmijoukkueeseensa Springfield Thunderbirdsiin.

Repon paluusta Suomessa ensimmäisenä uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan sopimusta tehtäessä Panthers ja Tappara olisivat kuitenkin sopineet, että jos Repo ei mahdu NHL-joukkueeseen, tämä pelaisi AHL:n sijaan Liigassa.

Aamulehden mukaan puolestaan Panthers on pyytänyt Tapparalta lupaa peluuttaa Repoa Springfieldissä. Lehden mukaan Tappara ei ole suostunut pyyntöön.

Epätodennäköistä on sekin, että Panthers pitäisi Repon ”ylhäällä”, NHL-joukkueen varamiehenä. Tällöin Repolle pitäisi maksaa NHL-palkkaa, joka on 740 000 dollaria kaudessa.

Näin ollen näyttää siltä, että Tappara on saamassa jo ennestään huikean kovaan materiaaliinsa vielä vahvistusta.

Repo siirtyi kesken viime kauden Pelicansista Tapparaan. Kirvesrinnoissa hyökkääjä pelasi 46 runkosarjan ottelua, joissa takoi pisteet 11+21=32. Mestaruusjuhliin päättyneissä pudotuspeleissä Repo keräsi 18 pelissä tehot 6+1=7 ja oli pudotuspelien paras maalintekijä.

Lue Ilta-Sanomien alkuperäinen juttu tästä.

Lue Aamulehden uutinen aiheesta tästä.