Pelicans-tähti paljasti valmennuksen uhkauksen Ylellä: ”Onneksi voitimme, sillä muuten…”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Lahden Pelicans nappasi tänään kauden toisen vierasvoittonsa, kun joukkue haki pisteet HPK:lta 3–1 -voitolla.

Lahtelaisten sankari oli kovien odotusten kera kolmen vuoden jälkeen Liigaan palannut hyökkääjä Borna Rendulic. Kroatialainen pelasi kaudella 2013–14 juuri HPK:ssa, ja kolme viime kautta raamikas hyökkääjä on viettänyt Pohjois-Amerikassa. Jokaisella kaudella Rendulic pääsi myös kokeilemaan NHL-vauhtia, mutta pääosa kausista sujui AHL:n puolella.

Lahdessa 25-vuotiaan kroaatin alkukausi on ollut tahmeahko. Seitsemässä ensimmäisessä ottelussa mies sai kasaan vain kolme syöttöpistettä, mutta HPK:ta vastaan hän nousi pussinokkien sankariksi. Rendulic viimeisteli vieraiden ensimmäisen ja kolmannen osuman.

Rendulic kertoi Yle Puheen haastattelussa hieman yllättävältä kuulostavan syyn lieviin sopeutumisvaikeuksiinsa.

– Siitä on kolme vuotta, kun olin täällä viimeksi, ja peli täällä on nopeutunut todella paljon, kroaatti vahvisti Liigan alkusyksyn puheenaiheen paikkansapitävyyden.

Nyky-Liigan tempo on siis kova jopa Pohjois-Amerikan vauhtiin tottuneelle hyökkääjälle. Rendulic oli myös erittäin helpottunut siitä, että joukkue onnistui nappaamaan Rinkelinmäeltä voiton.

– Onneksi voitimme, sillä muuten olisimme luistelleet todella paljon, hän sanoi Yle Puheelle viitaten ilmeisesti valmentajien Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen joukkueelle asettamaan ukaasiin.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon