Nykyisin KHL:ää Slovan Bratislavan paidassa pelaava keskushyökkääjä Teemu Ramstedt on tullut suomalaiselle kiekkoyleisölle tutuksi itse pelaamisen lisäksi myös erityisesti Twitterissä.

Sentteri on kanavan aktiivinen käyttäjä, ja eilen perjantaina hän otti kantaa Maikkarin uutiseen, joka käsitteli yleissopimusta.

Uutinen kertoi ensiksi, että Liigassa on työehtosopimus, vaikka oikeasti kyseessä on siis yleissopimus.

Jääkiekon pelaajayhdistyksen varapuheenjohtajana toimivan Ramstedtin asiasta huomauttaminen sai hereille myös toisen varsin aktiivisen Twitter-käyttäjän, Pelicansin apuvalmentaja Pasi Nurmisen. Hänen mukaan sentterin pitäisi nyt keskittyä siihen, mistä palkka maksetaan.

Nurminen twiittasi, että Ramstedt voi ottaa loppuelämän kantaa ja vaikuttaa, mutta nyt kannattaa pelata, koska se on parasta.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Kun Maikkarilla 2 toimittajaa kertoo edelleen meillä olevan työehtosopimus, Todetaan sadannen kerran että ei ole. #Yleissopimus #SJRY #Liiga
Viime neuvotteluissa yritimme saada työehtosopimusta aikaiseksi mutta #Liiga ei halunnut. Pärjäämme toki yleissopimuksellakin vaikka ei sama

Pasi Nurminen

@Liipolan_Hasek

MTV Jääkiekko

@mtvjaakiekko
Kokeneilla suomalaisvalmentajilla huoli SM-liigan työehtosopimuksesta – "Ei mene mun jakeluun
mtv.fi/sport/jaakiekk…
Ramu,Kunnioita työnantajaasi ja keskity siihen mistä palkkasi maksetaan!
Loppuelämän voit ottaa kantaa ja vaikuttaa!Nyt pelaa,se on parasta!

Jos et näe yllä olevia twiittejä, voit katsoa ne myös tämän ja tämän linkin takaa.

Liigaseurojen ja pelaajayhdistyksen välinen yleissopimus umpeutuu ensi vuoden alussa.

Ramstedtin tämä kausi on ollut KHL:ssä tuskien taival, sillä kevään 2011 Suomen mestari ei ole tehnyt pistettäkään Bratislavan paidassa. Nurmisen Pelicans puolestaan painii Liigan sarjataulukossa keskikastin tienoilla.

Kummankin joukkueen sarjakausi jatkuu tänään.

Twiittailusta kirjoitti Suomessa ensiksi Arvokisat.com.