Toronto Maple Leafsin nuori supertähti Auston Matthews, 20, on luonut NHL:ssä mainetta niin huimalla pelaamisellaan kuin myös nöyrällä ja jäätävän viileällä asenteellaan kaukalon ulkopuolella.

Matthewsin maanmies ja hyvä ystävä Jack Eichel, 20, paljastaa kovan väitteen nuoresta Maple Leafs -tähdestä.

– Mielestäni Austonilla on paljon itseluottamusta sekä asennetta. Hänellä on sellaista ”haista vittu -asennetta”. Se on vain hyvä asia. Hän ei luule, että hän olisi auki kenellekään, Eichel sanoo Postmedia-lehden haastattelussa.

Moni vertailee Yhdysvalloista kotoisin olevia ja samanikäisiä nuoria tähtiä keskenään, mutta asia ei tule Eichelille mitenkään yllätyksenä.

– Sitä kaikki tykkäävät tehdä – verrata asioita. Sitä media tekee, ja sitä fanit tekevät. Ja tiedätkö mitä? Olen käsitellyt sitä asiaa jo pitkään, joten en ole huolissani siitä, Sabres-tähti tähti kertoo.

– Meidän vertailumme on vain osa tätä. En oikeastaan ajattele sitä ollenkaan. Kaikki eivät välttämättä ajattele tästä asiasta samalla tavalla kuin minä.

Eichelin Buffalo Sabresille ja Matthewsin Maple Leafsille on kehkeytynyt viime vuosina divisioonavihollisina kova keskenäinen kamppailu. Molemmilla seuroilla on omat nuoret supertähtensä, mikä luo erityistä mielenkiintoa taisteluihin.

– Emme pidä heistä. He eivät pidä meistä. Se on osa kilpailua, Eichel sanoo.