Menettääkö Tappara tähtihankintansa NHL:ään? Seuralegenda hehkuttaa: ”Uskomaton ottelu häneltä”

© Kuva: Juha Tamminen

KalPasta Tapparaan viime kauden päätteeksi siirtynyt puolustaja Niko Mikkola ihastuttaa St. Louis Bluesin NHL-leirillä.

Blues kutsui 21-vuotiaan Mikkolan viime viikolla mukaan nuorten lupausten leirille ja raportit miehen peliotteista ovat olleet äärimmäisen positiivisia.

– Mikkola pelasi uskomattoman pelin. Hän pelasi vahvasti, sekä hän käytti luisteluaan hyvin pelinlukemiseen, 876 NHL-ottelua urallaan pelannut ex-Blues-pakki ja seuran nykyinen kehitysvalmentaja Barret Jackman ylisti suomalaista joukkueen kotisivuilla 3-2-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

Vuoden 2015 varaustilaisuudessa viidennellä kierroksella (127.) valitun Mikkolan huippuotteet voivat tarkoittaa huonoja uutisia Tapparalle, joka joutuu pelaamaan ilman tähtipakkiaan, niin kauan kuin Blues pitää nuorta suomalaista mukana leirillä.

Bluesin huippulupaukset pelaavat viimeisen ottelunsa ensi yönä. Joukkueen virallinen harjoitusleiri alkaa syyskuun 15. päivä.