NHL:n kurinpidon uudeksi päälliköksi nimitettiin vasta George Parros, joka tuli tutuksi muun muassa Teemu Selänteen suojelijana Anaheim Ducksissa.

Parros korvasi tehtävässä Stephane Quintalin, joka on siirtymässä muiden tehtävien pariin.

Kurinpitoon ollaan kuitenkin tuomassa lisää entisiä pelaajia mukaan. Parros tutkailee tällä hetkellä eri vaihtoehtoja.

– On tärkeää, että meillä on erilaisia näkökulmia. Olisi mahtavaa, jos meillä olisi hyökkäysvoimainen entinen pelaaja, joka pystyi nakuttamaan paljon pisteitä. Pitkä ura toki auttaa tuossa. Joku sellainen tapaus, jonka myötä ihmiset eivät vain jauhaisi siitä, miten ”George katselee asioita tietyllä tavalla”, mitä en osta laisinkaan. Monipuoliset havainnot ja eri näkökulmat ovat tärkeitä, Parros totesi Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan.

Ketkä olisivat sitten hyviä vaihtoehtoja?

Friedman nosti välittömästi esille varsin mielenkiintoisen kortin.

Selänteen.

– Parros pelasi hänen kanssaan ja Selänne olisi mainio valinta, Friedman kirjoittaa.

Friedmanin mukaan mainio vaihtoehto olisi myös Selänteen entinen tutkapari Paul Kariya.

– Parros ei pelannut hänen kanssaan, mutta olisi upeaa nähdä Kariya tuossa tehtävässä. Hän on alkanut osallistumaan eri tapahtumiin Anaheimissa ja olisi fantastista saada hänet entistä enemmän mukaan, varsinkin kun hänet valitaan piakkoin Hall of Fameen. Jos Parros haluaa saada mukaan erilaisia näkökantoja loukkaantumisten ja pelaajien turvallisuuden suhteen, niin Kariya olisi loistava valinta. Hän ymmärtää tuon puolen, eikä hän varo sanomisiaan. Kolmas vaihtoehto? Jarome Iginla, olettaen, ettei hän pelaa enää, Friedman pyörittelee.