NHL:ssä saatetaan nähdä tällä kaudella täysin uusi ja yllättävä suomalaisnuorukainen, jos Carolina Hurricanesin hyökkääjän Janne Kuokkasen otteet pysyvät NHL:n harjoituskaudella samanlaisina kuin viime yönä.

19-vuotias Kuokkanen ampui toisessa erässä joukkueensa 4-1-johtomaalin Edmonton Oilersia vastaan pelatussa harjoitusottelussa.

Loistavan ottelun pelannut Kuokkanen sai upean tarjoilun ylivoimalla veteraanihyökkääjä Justin Williamsilta, ja nuorukainen painoi kiekon maaliin tarkalla rannelaukauksella.

Osuma oli toisella kierroksella (43.) kesällä 2016 Hurricanesiin varatulle Kuokkaselle ensimmäinen NHL-paidassa.

Kuokkanen jatkoi kolmannessa erässä hienoja otteitaan ja tarjoili mahtavan syötön Hurricanesin hyökkääjän Jordan Staalin iskemään 5-2-maaliin.

Kuokkanen oli vain hetkeä myöhemmin pahanteossa, kun Hurricanes väläytti maalilamppua peräti kuudennen kerran ottelussa. Suomalaisnuorukaiselle nimittäin kirjattiin illan toinen syöttöpiste Staalin iskemään 6-2-maaliin.

Hurricanes voitti ottelun loppulukemin 6-2. Teuvo Teräväinen vastasi kahdesta Hurricanesin osumasta. (Lue lisää tästä)