Aleksandr Ovetshkin raivoissaan usealle taholle – julkaisi katkeran tiedotteen olympialaisiin liittyen

© Kuva: Ilari Isotalo

Nyt se on tapahtunut.

Venäläinen supertähti Aleksandr Ovetshkin on nostanut kädet ylös olympiapuheiden osalta.

Ovetshkin vannoi aiemmin lähtevänsä Etelä-Korean olympialaisiin, oli NHL:n näkökanta mikä tahansa.

NHL päätti aiemmin, etteivät sen pelaajat saa lähteä Etelä-Korean turnaukseen. Vielä päätöksen yhteydessä Ovetshkin uhkui jääräpäisyyttä.

Nyt Ovetshkin julkaisi Capitalsin verkkosivuilla varsin katkeran tiedotteen.

– Olen nähnyt tämän viikon uutiset ja olen erittäin pettynyt siihen, mitä IOC (kansainvälinen olympiakomitea), IIHF (kansainvälinen jääkiekkoliitto) ja NHL ovat päättäneet. Kyse ei ole vain minusta, vaan kaikki NHL-pelaajat janoavat mahdollisuutta, jossa he saisivat kamppailla kultamitalista olympialaisissa. Nyt maamme eivät saa kysyä meitä olympialaisiin mukaan. Kaikki pelaajat häviävät tässä. Samoin fanit. NHL-pelaajien osallistuminen olympialaisiin on vain hyvä juttu jääkiekolle ja itse olympialaisille. Tämä on ihan syvältä, Ovetshkin kävi läpi.

– Joka kerta, kun minulta on kysytty olympialaisista, olen sanonut niin, ettei kukaan voi kieltää minua osallistumasta, koska maani voi pyytää minua mukaan. Nyt IIHF ja NHL ovat kertoneet siitä, ettei Venäjällä ole lupaa kysyä ketään mukaan NHL:stä. Ei tässä voi sanoa enää yhtään mitään, Ovetshkin ilmoitti luovuttamisestaan.

Ovetshkin ei pidä lainkaan siitä, millaiseen välikäteen pelaajat ovat joutuneet jupakan keskellä.

– Rakastan Capitalsia, joukkutovereitani, kuten myös maatani. Tiedän, että kaikki muutkin NHL-pelaajat ajattelevat samalla tavalla. Meidän pelaajien ei pitäisi olla tämmöisessä asemassa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.