Viime kaudella NCAA-yliopistosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Will Butcher on ollut lukuisten NHL-seurojen tavoittelun kohteena viime viikkojen aikana.

Nyt Butcher vahvisti aikataulunsa NHL.com:lle.

– Aion tehdä päätökseni sunnuntaina, kun perheeni ja agenttini ovat paikalla, Butcher sanoi.

Butcherin agentti Brian Bartlett vahvisti, että loppusuoralla on vielä neljä eri seuraa, joiden joukossa ovat Buffalo Sabres ja Vegas Golden Knights.

22-vuotias jenkkipuolustaja aikoo vierailla vielä kahdessa eri osoitteessa ennen kuin hän palaa kotiinsa Wisconsiniin lauantaina.

– Hän haluaa pelata joukkueessa, joka ymmärtää sen, mitä hän voi tuoda organisaatioon. Toinen juttu on se, että hän haluaa joukkueeseen, joka antaa hänelle parhaan mahdollisuuden tehdä pitkän uran ammattilaispelaajana. Emme vaadi mitään rosteripaikkaa välittömästi NHL-joukkueen puolelta. Tässä on kyse prosessista, Butcherin agentti Bartlett sanoi.

Butcher on edustanut viime vuosien aikana Denverin yliopistojoukkuetta. Alunperin hänet varattiin Colorado Avalancheen (2013, viides kierros, vuoro #123), mutta Butcher ei tehnyt koskaan sopimusta kyseiseen seuraan.