Kaksi nimekästä hyökkääjää poistumassa NHL:n markkinoilta? – ”Neuvottelut ovat kiihtyneet”

© Kuva: Getty Images

NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilla on edelleen useita kovan luokan pelaajia.

Esimerkkejä näistä ovat Thomas Vanek ja Drew Stafford.

Nyt kumpikin heistä saattaa kadota vapaiden agenttien listalta, ainakin jos on uskominen pelaajien agenttia Steve Bartlettia.

– Olen hyvin optimistinen sen suhteen, että molemmat pelaajat löytävät jotain seuraavan viikon tai kahden aikana, Bartlett sanoi Buffalo WGR 550 -radiokanavalle.

– Neuvottelut ovat kiihtyneet eri joukkueiden ja kyseisten pelaajien välillä, Bartlett jatkoi.

Detroit Free Pressin toimittajan Helene St. Jamesin mukaan Detroit Red Wings on ollut yhteydessä Vanekiin, mutta seuran palkkakattohaasteiden takia osapuolten välinen sopimus ei näytä kovin todennäköiseltä.

Staffordin kohdalla Boston Bruinsia on väläytelty yhdeksi potentiaaliseksi vaihtoehdoksi. Stafford edusti Bruinsia viime kauden loppupuoliskolla, mutta osapuolet eivät tehneet uutta jatkosopimusta ennen heinäkuun alkua.

Bruinsilla on riittänyt huolia nuoren tähden David Pastrnakin sopimusneuvotteluiden kanssa. Raporttien mukaan seura haluaa saada kyseisen diilin valmiiksi, ennen kuin se alkaa katsella mahdollisia uusia vahvistuksia.