Washington Capitals teki rahakkaan kuuden vuoden sopimuksen venäläispuolustaja Dmitri Orlovin kanssa.

Orlovin palkka nousi kerralla viime kauden 2,57 miljoonasta dollarista 5,1 miljoonan vuosipalkkaan. Huima palkannousu saattaa selittyä sillä, että KHL-jätti TsSKA Moskova halusi venäläispuolustajan itselleen.

– TsSKA teki erittäin varteenotettavan tarjouksen Orloville, paljastaa pelaajan agentti Mark Gandler Sovetski Sport -lehdelle.

Agentin mukaan ilman Capitalsin muhkeaa tarjousta venäläistähdestä olisi nopealla aikataululla tullut KHL-pelaaja.

– Olisimme soittaneet 1. heinäkuuta TsSKA-johdolle ja aloittaneet KHL-sopimuksen viimeistelyn, jos diiliä Washingtonin kanssa ei olisi syntynyt. Mutta Capitals antoi ne rahat, jotka me halusimme. Orlovin ykkösvaihtoehto oli NHL. Sen TsSKA myös tiesi, Gandler sanoo.