Kanada on julkaissut johtoryhmänsä ensi vuoden talviolympialaisia varten.

Jo aiemmin tietoisuuteen oli tullut se, että GM:n tehtäviä hoitaa Sean Burke. Hänen oikeaksi kädeksi saapuu maalivahtilegenda Martin Brodeur, joka toimii apulais-GM:nä.

Päävalmentajan tehtäviä hoitaa NHL:stä tuttu Willie Desjardins. Aiemmin Desjardins toimi Vancouver Canucksin luotsina.

Desjardinsin valmennustiimissä ovat mukana Dave King, Scott Walker ja and Craig Woodcroft.

– Tavoitteena on löytää parhaat mahdolliset joukkueet jokaiseen tulevan kauden turnaukseen. Talviolympialaisissa nähdään hieman toisenlaisia kasvoja kuin mitä on aiemmin nähty, mutta odotukset pysyvät silti korkealla. Kokoamme aina parhaan mahdollisen joukkueen jalkeille, Kanadan jääkiekkoliiton presidentti Tom Renney sanoi tiedotteessa.

Burkella ja Brodeurilla riittää töitä Kanadan olympiajoukkueen rakentamisessa, sillä NHL ei päästä pelaajiaan Etelä-Koreassa pelattavaan turnaukseen. Olympiaturnaus käynnistyy 9. helmikuuta ja päättyy 25. helmikuuta.