NHL:n asiantuntija Elliotte Friedman uskoo, että Connor McDavidin jättipalkka on vasta alkusoittoa.

McDavid allekirjoitti kahdeksan vuoden ja peräti 100 miljoonan dollarin arvoisen diilin Oilersin kanssa. McDavidistä tulee samalla NHL:n parhaiten palkattu pelaaja 12,5 miljoonan dollarin vuosituloilla.

Friedmanin mukaan Ottawa Senatorsin Karlssonilla on halutessaan jopa eväät isompaan tilinauhaan.

– En yllättyisi, jos Karlsson haluaisi sen [isomman diilin kuin McDavid] – ja se on se iso kysymys, että haluaako hän. En olisi yllättynyt, jos Karlsson tienaisi enemmän kuin McDavid, Friedman arvioi CHED-radiokanavalle.

Karlsson voi alkaa neuvottelemaan uudesta NHL-diilistä vuoden päästä heinäkuussa. Hänen nykypahvinsa kestää vielä kaksi kautta. Karlsson tienaa seitsenvuotisella ja 45,5 miljoonan sopimuksella keskimäärin 6,5 miljoonaa kaudessa.