Lappeenrannan SaiPa julkisti keskiviikkona pidetyssä satamatapahtumassa kiinnittäneensä Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:ssa Penn State Universityn riveissä kuluneella kaudella pelanneen hyökkääjän David Goodwinin.

Keskushyökkääjänä pelaavan Goodwinin sopimus on yhden vuoden mittainen, mutta SaiPalla on optio jatkaa sopimusta kaudelle 2018-19.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa pitää Goodwinia monipuolisena ja hyvin liikkuvana pelaajana.

– Hyvä lisä joukkueeseemme. Monipuolinen pelaaja siinä mielessä, että pystyy pelaamaan sentterinä ja laiturina, Tuomenoksa kertoo seuran tiedotteessa.

Penn Staten kapteenina toiminut Goodwin teki tällä kaudella 39 pelaamassaan ottelussa 11 maalia ja 38 tehopistettä.

– David on hyvin liikkuva pelaaja, joka on ollut joukkueensa kärkijätkiä koko yliopistoaikansa, Tuomenoksa tietää.

Goodwin lähetti SaiPan kannattajille videon, jossa hän kertoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta päästä pelaamaan Lappeenrantaan. 25-vuotias jenkkipeluri on seurannut SaiPan otteita videopalvelu YouTuben kautta.

– Olen katsonut videoita YouTubesta ja peli näyttää hauskalta ja jännittävältä. Iso osa siitä johtuu SaiPan hienoista kannattajista. Odotan innolla, että saan olla osa sitä tulevalla kaudella, Goodwin iloitsee.