Las Vegasin GM pääsee katettuun pöytään – laajennusdraftissa tarjolla todella kovia nimiä

© Kuva: Getty Images

Marc-Andre Fleury, Dion Phaneuf, Keith Yandle ja Bobby Ryan. Siinä muutama esimerkki, minkä tasoisia pelimiehiä Las Vegas Golden Knights voi päästä vapaasti poimimaan ensi kauden joukkueeseensa.

Golden Knightsin GM George McPhee tunnustaa olevansa etuoikeutetussa asemassa päästessään valitsemaan nimekkäitä pelaajia ensi kauden joukkueeseensa.

– He (NHL) ovat tehneet uskomatonta työtä ja tehneet tästä historian tasokkaimman laajennusdraftin. Meidän tehtävänämme on olla tuottamatta heille pettymystä ja saada kasattua mahdollisimman toimiva kokonaisuus, McPhee kertoi kanadalaismedia The Globe and Mailille.

McPhee otti myös kantaa puheisiin, joiden mukaan Las Vegas ei ole suotuisa ympäristö huippu-urheilijalle erilaisine houkutuksineen.

– Panokset ovat nykyään niin kovat. Kaikki pelaajat ovat niin sitoutuneita ammattiinsa, emmekä usko ympäristön tuottavan mitään ongelmia. Jos asiaa ajattelee, niin jokaisella NHL-joukkueella löytyy kasinoja kymmenen mailin säteellä kotihallistaan. Voit pelata uhkapeljä missä vain, Miamissa, New Yorkissa, Torontossa tai Los Angelesissa.