Lähde: Jarmo Kekäläinen liittyi mukaan Ilja Kovaltshukin tavoitteluun – ”Kuinka paljon Tortorella on muuttunut?”

© Kuva: www.atlant-mo.ru

Pietarin SKA:n venäläistähti Ilja Kovaltshuk tavoittelee useiden eri lähteiden mukaan paluuta takaisin NHL:ään.

New York Post uutisoi viime sunnuntaina, että Kovaltshukin perässä olisi peräti puolen tusinaa NHL-joukkueita. Jenkkilehden toimittaja Larry Brooksin lähteiden mukaan venäläisen perässä oli muun muassa St. Louis Blues, Toronto Maple Leafs ja San Jose Sharks. (Lue aikaisempi uutinen tästä.)

Brooksin uusimman tiedon mukaan Kovaltshuk-taisteluun on liittynyt suomalaisen GM:n Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets.

Blue Jacketsin liittyminen ehdokkaaksi kuulostaa hieman oudolta, koska seuran valmentaja John Tortorellan ideologiaan on aikaisemmin kuulunut tarkka pelisysteemi ja laukausten blokkaaminen. Kovaltshukia ei ole ainakaan aikaisemmin urallaan niittänyt erityisesti mainetta näillä kahdella osa-alueella.

– Kuinka paljon Tortorella on muuttunut? Tarpeeksi paljon, että Blue Jackets on tiedustellut Kovaltshukin mielenkiintoa saapua Columbukseen, Brooks kirjoittaa Twitter-tilillään.

TSN:n toimittajan Bob McKenzien mukaan Kovaltshukin pitää tehdä ensin sopimus New Jersey Devilsin kanssa, minkä jälkeen hänet voi hankkia itselleen treidillä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.