HIFK:lle todellinen huippuvahvistus takalinjoille! – Palaa SM-liigaan 10 vuoden tauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

HIFK on tehnyt yhden vuoden sopimuksen puolustaja Teemu Laakson kanssa.

HIFK-kasvatti Laakso pelasi kolme viime kautta Ruotsissa SHL:ssä Växjö Lakersin joukkueessa.

29-vuotias puolustaja pelasi HIFK:n riveissä viimeksi kaudella 2007-08. Sen jälkeen hän on pelannut NHL:ssä, AHL:ssä, KHL:ssä ja SHL:ssä.

Laakso on pelannut urallaan 17 ottelua NHL:ssä, mutta tehopisteitä miehelle ei kertynyt kolmen NHL-kauden aikana.

Peruspuolustajana tunnettu Laakso edusti Leijonia 2013 käydyissä MM-kotikisoissa.

– Teemu on kamppaillut vammojen kanssa erityisesti viime kauden aikana. Siksi sopimus sisältää koeajan, jonka aikana hänellä on mahdollisuus päästä omalle tasolleen. Kunnossa ollessaan hän on merkittävä vahvistus puolustukseemme ja hän tuo kokemuksensa myötä johtajuutta jengiin, IFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kertoo tiedotteessa.

Laakso on kärsinyt useita loukkaantumisia viime kausien aikana, mutta mies itse uskoo palaavansa takaisin huipputasolle.

– Viime kausi oli erityisen raskas, mutta nyt olen toipunut loukkaantumisista, ja valmistautuminen ensi kauteen IFK:ssa on vauhdissa. Olen erittäin kiitollinen IFK:lta saamastani mahdollisuudesta ja palaan kasvattajaseuraani täynnä intoa. Joukkue vaikuttaa kova-asenteiselta ryhmältä, johon on hienoa päästä mukaan. Erityisesti venttaan sitä, että pääsen vetämään tutun punaisen pelipaidan taas päälleni, Laakso sanailee.

HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin tuntee Laakson hyvin vuoden 2013 MM-kisoista.

– Teemu on minulle tuttu jo vuoden 2013 kotikisoista ja siihen kuuluneilta leirityksiltä. Saamme luotettavan ja fyysisen lisän puolustukseemme, HIFK-luotsi kertoo.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!