Anaheim Ducksin hienosta viime hetkien noususta huolimatta ottelun jälkipuinti käy kuumana. Ducksit nousivat viimeisen neljän minuutin aikana 3-0 tappioasemasta tasoihin ja voittivat lopulta jatkoajalla elintärkeän pudotuspeliottelun.

3-3 tasoitus syntyi vain 15 sekuntia ennen loppua. Nopean videotarkistuksen jälkeen maali hyväksyttiin, mutta Oilers leirissä ei helpolla nielty päätöstä, sillä monien mielestä Anaheimin hyökkääjät häiritsivät ratkaisevasti maalivahti Cam Talbotin työskentelyä tilanteessa.

– Varsinkin, kun pelaajalla 2-3 sekuntia aikaa nousta jäästä pitäen samalla kättään maalivahdin jalan päällä, ja silti maali hyväksytään. Se on uskomatonta, avautui Oilersin tähtihyökkääjä Milan Lucic Sportsnetin haastattelussa.

Voimahyökkääjän mukaan tilannetta raskautti se, ettei Talbotilla ollut mahdollisuutta nousta jäästä torjumaan Richard Rakkellin vetoa, joka meni lopulta maaliin.

– Hän ei päässyt nousemaan, mutta maali silti hyväksyttiin. En enää tiedä, mikä on maalivahdin häirintää. Joku voisi kertoa sen minulle. On häpeällistä, että olemme tässä tilanteessa, Lucic sanoi pettyneenä.

Sportsnetin asiantuntijat olivat sitä mieltä ottelun jälkeen, että maalin hyväksyminen oli oikea ratkaisu.