Suomikiekko uutisoi MM-kisojen alussa, kuinka Expressenin kiekkoasiantuntija ja entinen kiekkoilija Sanny Lindström haukkui Leijonat maanrakoon turnauksen alussa.

Kas kummaa, mielipide muuttui täysin, kun Suomi kaatoi puolivälierässä USA:n torstaina 2-0-lukemin.

– Suomi marssi välieriin, vaikka minä ja moni muu piti sitä mahdottomana. Pakko tunnustaa, että olen ruoskinut armottomasti joukkuetta tässä turnauksessa. Nyt ei auta muuta kuin nostaa hattua Suomelle, Lindström kirjoittaa tekstissä, jonka otsikko on ”Hyvä Suomi”.

Lindströmin mukaan nähtyään USA:n voittavan Venäjän alkulohkon viimeisessä pelissä, hän piti käytännössä mahdottomana, että Suomi pystyisi haastamaan joukkueen tärkeässä pelissä. Toisin kävi, kun USA oli täysin telineissä.

– Ei. En ota mitään pois Suomelta. Joukkue pelasi puolivälierässä kurinalaisesti ja tiiviisti, kuten aiemminkin tässä turnauksessa. USA upposi siihen ansaan.