Kun Ottawa Senators möyhensi Pittsburgh Penguinsin aiemmin tällä viikolla nurin lukemin 5-1, Penguinsin maalilla erinomaiset pudotuspelit pelannut Marc-Andre Fleury vaihtui kesken ottelun joukkueen maalilla Matt Murrayhin.

Seuraavassa kamppailussa joukkueen päävalmentaja Mike Sullivan luistelutti maalille jälleen Murrayn, joka ei ollut pelannut pudotuspeleissä tänä keväänä vielä yhtään kokonaista ottelua. Lue uutinen aiheesta täältä.

Murray oli kuitenkin sarjan neljännessä ottelussa mies paikallaan. Nuori maalivahti pysäytti 24 kiekkoa Penguinsin 3-2-voittoon päättyneessä ottelussa. Lue lisää ottelusta täältä.

Murrayn mukaan on vaikea päästä kesken pudotuspelien kehiin.

– Ei se ole helppoa. Voin vain oikeastaan hypätä mukaan ja yrittää olla miettimättä sitä. Yrittää vain pelata pelin flow’ssa ja antaa tavallaan itsensä hukkua peliin, Murray kommentoi filosofisesti NHL.comille.

Koska Murray pelasi niin hyvän ottelun, saanee hän jatkaa joukkueen maalilla myös seuraavassa ottelussa.

– Tein mielestäni hyvää työtä koko illan. On paljon asioita, jotka olisivat voineet mennä paremmin mielestäni, mutta yleisesti tuntui hyvältä. Jätkät pelasivat uskomattomasti tänään. Se oli mielestäni se, mitä tarvitsimme eniten. Tarvitsimme voiton täältä, Murray sanoi.