Kiekkoa seuraava maailma kohotteli kulmiaan, kun NHL:n kesän varaustilaisuuden valintajärjestys arvottiin toukokuun taitteessa. Mukaan mahtui useita yllätyksiä, kun esimerkiksi NHL-jumbo Colorado Avalanche saikin ykkösvarauksen sijaan nelosvarauksen.

Kesän varaustilaisuuden todennäköinen ykkösnimi Nolan Patrick seurasi arvontaa jännittyneenä, arvottiinhan hänelle samalla uutta työnantajaa. Arpa suosi New Jersey Devilsiä, joka pääsee varamaan ensimmäisenä.

Patrick kertoi olleensa yhtä shokissa kuin kaikki muutkin varausjärjestyksen ratkettua.

– On jännittävää nähdä, miten varaukset nyt menevät. Varauspäivästä tulee varmasti hauska, Patrick sanoi Sirius XM Hockey Radiolle.

Jos Devils päättääkin varata Patrickin sijaan sveitsiläislupaus Nico Hichierin, Patrickin joukkueeksi tulisi todennäköisesti toisena varaava Philadelphia Flyers.

– Mietin asiaa, ja minulla on kavereita, jotka pelaavat Devilsissä ja Flyersissa, Patrick sanoi viitaten New Jersey -hyökkääjä John Quennevilleen ja Flyers-pakki Ivan Provoroviin.

– Olen tekstaillut heidän kanssaan, ja olemme olleet samaa mieltä, että olisi hauska pelata jälleen yhdessä. Rehellisesti sanottuna olisi kunnia tulla varatuksi mihin vain, Patrick jatkoi.

Siitä tuskin on pelkoa, ettei kukaan huolisi Patrickia, kun varaustilaisuus järjestetään Chicagossa juhannuksena.