Rauman Lukko on vahvistanut ensi kauden miehistöään.

Ruotsalainen Joakim Hillding liittyy Lukon riveihin yksivuotisella sopimuksella. 28-vuotias Hillding on pelipaikaltaan keskushyökkääjä.

– Olemme tyytyväisiä, että saatiin tämän joukkueen näköinen pelaaja riveihimme. Hillding tuo juuri sopivaa täydennystä joukkueen sentteriosastolle. Tästä on hyvä jatkaa projektin rakentamista eteenpäin, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kommentoi tiedotteessa.

Hillding on pelannut viimeiset kaudet Ruotsin pääsarja SHL:ssä. Tehokkaimmalla kaudellaan mies naputti Färjestadille pisteet 18+23=41.

Lisäksi Lukko ja Mestis-seura KeuPa HT ovat tehneet sopimuksen Mestiksessä vuoden tulokkaaksi valitun Lauri Huhdanpään kanssa. Sopimus on muotoa 1+2, josta ensimmäinen vuosi kuuluu KeuPalle ja optiovuodet Lukolle.

Huhdanpää pelasi viime kauden Mestistä Joensuun Jokipojissa. Hyökkääjä iski tehot 7+31=38.

– Kyseessä on nuori, kiekollisesti taitava ja nopea hyökkääjä. Huhdanpäällä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus ja halusimme ehdottomasti katsoa tämän kortin mihin lupaavan hyökkääjän eväät riittää, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo toteaa.