New York Postin toimittajan Larry Brooksin mukaan Tampa Bay Lightningilla on kesällä hurjia aikeita siirtomarkkinoiden suhteen.

Brooks siteeraa useita luotettavia lähteitä, joiden mukaan Lightning kauppaisi nuoren tähtihyökkääjänsä Jonathan Drouinin, jotta se saa itselleen uuden kärkiparien puolustajan.

Lightning on etsinyt jo tovin ajan vahvistuksia peräpäähänsä. Seuran huhuttiin jahtaavan muun muassa Kevin Shattenkirkia, joka päätyi lopulta siirtorajalla Washington Capitalsiin.

Brooksin mukaan Anaheim Ducks olisi todennäköinen kauppakohde.

Ducksin on huhuttu kauppaavan jonkun sen kovista nuorista puolustajista. Todennäköiseksi siirtyjäksi on kaavailtu Sami Vatasta, varsinkin sen jälkeen, kun Cam Fowler on ottanut entistä isompaa roolia Ducksin takalinjoilla.

– Kesällä useat kärkiseurat etsivät kärkiparien puolustajaa, mutta Drouinin myötä Lightning on etulyöntiasemassa, Brooks kirjoittaa.

22-vuotiaan Drouinin NHL-ura ei lähtenyt aivan toivotulla tavalla liikkeelle Lightningissa, mutta tällä kaudella kanadalaishyökkääjä takoi varsin hyvää jälkeä. 73 runkosarjaottelussa Drouin naputti tehot 21+32=53.