© Kuva: Getty Images

Jokereille uusi maalivahti – kenelle näytetään ovea?

Helsingin Jokerit vahvistuu ensi kaudeksi Karri Rämöllä, tiedottaa seura nettisivuillaan.

Pitkään NHL:ssä ja KHL:ssä pelanneen huippuvahdin sopimus on mallia 1+1 vuotta. Viime kaudella 30-vuotias Rämö pelasi AHL:ssä Totonto Marliesin riveissä, mutta siirtyi loppukaudeksi SM-liigaan Pelicansin riveihin.

-Hienoa, että saimme Karrin mukaan. Hän on kokenut maalivahti, joka on pelannut NHL:ssä ja KHL:ssä. Hänellä oli kova halu ja nälkä tulla Jokereihin ja palata huipulle. Olemme tosi tyytyväisiä, että saimme hänen kaltaisensa suomalaisen huippuvahdin riveihimme, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Jokereiden maalivahtitilanne on mielenkiintoinen, sillä helsinkiläisillä on sopimukset ensi kaudesta Rämön lisäksi Ryan Zapolskin ja Riku Heleniuksen kanssa. Todennäköisesti toinen heistä jatkaa uusiin haasteisiin ennen kuin ensi kausi alkaa.

Henri Havusela

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!