JYP on tiedottanut maanantaina, että seuran entinen tähtisentteri ja Leijonistakin tuttu Jarkko Immonen palaa Jyväskylään pitkällä kolmen vuoden sopimuksella.

Sveitsissä kuluneella kaudella finaaleissa pelannut 35-vuotias Immonen edusti JYPiä viimeksi kausilla 2007-09, jolloin seura juhli ykkössentterinsä johdolla mestaruutta keväällä 2009.

Kaiken kaikkiaan viisi kautta hurrikaanipaidassa pelannut Immonen on tässä välissä pelannut kuusi kautta KHL:ssä sekä yhden vuoden Sveitsissä.

Keväällä 2011 Leijonien MM-kultajoukkueen tähtiin kuulunut Immonen on tehnyt SM-liigassa 318 SM-liigan runkosarjan ottelussa 259 tehopistettä.

Lisäksi hän voittanut kertaalleen KHL:n mestaruuden ja ansainnut maajoukkueessa MM-kullan lisäksi kaksi olympiapronssia.

– Koskaan aikaisemmin ei JYPiin ole sopimusta tehnyt yhtä meritoitunut pelaaja. Jake täyttää kriteerin ”eurooppalainen kiekkoikoni” ja jokaisella JYPin ystävällä onkin joku oma Immos-muistonsa matkan varrelta, kuvailee urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari Immosen paluuta seuran tiedotteessa.