Esittelyssä yksi MM-kisojen mielenkiintoisimmista pelaajista – Suomen puolustajien painajainen

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Patrik Laine pistetehtailua Anaheimiä vastaan? Lunasta talletusbonus!

Kanada lähtee tällä viikolla alkaviin jääkiekon MM-kilpailuihin totutun kovalla miehistöllä, kun joukkueen kaikki pelaajat ovat NHL-tähtiä.

Yksi mielenkiintoisimmista nimistä on Philadelphia Flyersin voimahyökkääjä Wayne Simmonds, joka pystyy isokokoisena pelaajana myös ratkomaan pelejä.

Fyysisestä pelistään ja kovasta asenteestaan tunnettu laitahyökkääjä ei ole jäänyt neljään vuoteen NHL:ssä alle 50 tehopisteeseen, minkä lisäksi hän on kahtena kautena putkeen rikkonut 30 maalin rajan.

Kuluneella kaudella NHL:n All Star -otteluunkin valittu Simmonds on NHL-kaukaloissa parhaista hyökkääjistä vastustajan maalin edessä, mikä tekee hänestä todellisen painajaisen vastustajan puolustajille.

Simmonds parkkeeraa itsensä erityisesti ylivoimalla vastustajan maalivahdin eteen ja lyö irtokiekot maaliin kovalla prosentilla. Jässikän siirtäminen sääntöjen mukaisin keinoin on todellinen päänvaiva vastustajan pelaajille.

Alkulohkon viimeisessä ottelussaan Kanadaa vastaan Suomen puolustajat joutuvat töihin tätä maailmanluokan voimahyökkääjää vastaan.

Henri Havusela


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Jatkaako Patrik Laine pistetehtailua Anaheimiä vastaan? Lunasta talletusbonus!