Calgaryssä lopetettiin pyörittely – GM:lle vihdoin jatkolappu käteen

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Calgary Flamesin GM:n Brad Trelivingin asemasta on ehditty käydä kovaa spekulaatiota jo tovin ajan.

Trelivingin sopimus Flamesin kanssa oli nimittäin pitkään katkolla ja häntä ehdittiin yhdistää myös moniin muihin eri seuroihin.

Flames lopetti pyörittelyt Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun seura löi jatkulapun Trelivingin käteen.

– Yritämme luoda juuri sellaista jatkuvuutta ja vakautta, kuin mitä kaikissa menestyvissä seuroissa on. Tämän päivän julkistus on tuorein steppi eteenpäin kyseisessä tavoitteessa, Flamesin presidentti Brian Burke sanoi seuran tiedotteessa.

– Bradin alaisuudessa olemme menneet kovasti eteenpäin viimeisten kolmen kauden aikana ja katsomme hyvin mielin tulevaa kohti, Burke jatkoi.

Treliving nimitettiin tehtävään 28. päivä huhtikuuta vuonna 2014. Kolmen viimeisimmän kauden aikana Flames on selvinnyt kahdesti pudotuspeleihin.

– Brad on tehnyt hyvää jälkeä johtotehtävässä. Tämä on siitä palkinto, Flamesin taustayhtiön, Calgary Sports and Entertainment Corporationin presidentti Ken King totesi.

– Meillä on kova uskomus nykyiseen johtokuntaamme ja odotamme jatkossa entistä parempia tuloksia jäällä, King jatkoi.

Tänä keväänä Flamesin pudotuspelitaival katkesi lyhyeen, kun ensimmäisellä kierroksella Anaheim Ducks oli sitä parempi suoraan voitoin 4-0.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!