Anaheim murskasi Edmontonin – Sami Vatasella vaisu paluu

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducks onnistui nappaamaan tärkeän voiton Edmonton Oilersista lukemin 6-3, sillä tuloksen ansiosta Ducks kavensi ottelusarjan lukemiin 2-1.

Kaksi kertaa kotihallissaan Oilersille hävinnyt Ducks ei lähtenyt Edmontoniin kumartelemaan, vaan iski jo avauserässä kolme maalia taululle.

Oilers ei myynyt nahkaansa halvalla, vaan kotijoukkue onnistui kapuamaan 3-3 tasoihin ottelun toisen erän aikana. Ducks meni pian takaisin johtoon, ja kolmannen erän kahden maalin ansiosta se sinetöi selvän voiton.

Ducksin sankari oli tehot 2+1 iskenyt ruotsalaishyökkääjä Jakob Silfverberg. Kaukaloon palannut suomalaispuolustaja Sami Vatanen kellotti peliaikaa reilut 18 minuuttia ilman tehopisteitä. Vatasen teholukema oli pakkasella yhden pykälän verran.