NHL:ssä Vancouver Canucks on ollut viimeisten vuosien aikana…

…floppi.

Pettymys, rämpijä.

Eri termejä voi käyttää.

Nyt seuran tekemisiin puuttui Tiger Williams, joka kuului Canucksin kulttipelaajiin niinä vuosina, kun hän pelasi Vancouverissa uransa aikana.

Williamsin kritiikin kohteena oli erityisesti Canucksin presidentti Trevor Linden, joka on Williamsin mukaan täysin epäpätevä tehtävään.

– Fanit rakastivat häntä (pelaajana), mutta hän on huonoin mahdollinen kaveri johtamaan Canucksia, Williams sanoi TSN 1040 -radio-ohjelmassa.

Lindenillä on iso rooli Canucksissa, mutta pomoksi häntä ei olisi pitänyt valita Williamsin mukaan.

– Hänellä ei ollut mitään kokemusta ja se, että hänet laitettiin tuollaiseen tehtävään, oli huono ratkaisu omistajapuolelta. Ja se on edelleen huono päätös. En tiedä tietääkö omistajaryhmä yhtään mitään siitä, mitä he ovat tekemässä. He palkkaavat vääriä ihmisiä tehtäviin ja heillä on iso ongelma käsissään, Williams näkee.

Enemmänkin Williamsin kommentit olivat nimenomaan seurajohtoon päin.

– Heillä johtamiskyvykkyys on aivan nollaluokkaa.

Linden nimettiin Canucksin presidentiksi keväällä 2014. Canucks on yrittänyt sen jälkeen pysyä kilpailukykyisenä, huonolla tuloksella.

Esimerkiksi nyt Canucks on koko NHL:n toiseksi viimeisenä. Takana on vain Colorado Avalanche, joka on rämpinyt koko kauden ajan.