Patrik Laineelta tentattiin MM-kisoihin lähdöstä – ”Olen käynyt keskusteluja puhelimitse”

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine ei ole sanonut vielä kantaansa MM-kisoihin lähdöstä.

Muun muassa Ilta-Sanomat on antanut viestiä siitä, että Laine harkitsee vahvasti kisoista poisjäämistä.

Asiaa tentattiin Laineelta perjantaina Winnipegissä. Alkuun Laineelle heitettiin suora kysymys, pelaako hän tulevissa kisoissa?

– En tiedä, se on hyvä kysymys. Olen käynyt keskusteluja puhelimitse asiaan liittyen, mutta en ole vielä miettinyt sitä liikaa. Voin vain sanoa, että saa nähdä mitä tapahtuu, Laine totesi toimittajille.

– On paljon asioita joita täytyy miettiä. Saatan mennä tai saattaa olla, että en mene. En tiedä vielä.

Laineen kohdalla ollaan puhuttu siitä, että hän saisi pitää pienen tauon MM-kisojen yhteydessä ja aloittaa huomattavasti aikaisemmin ensi kauteen valmistautumisen kuin mitä hän pystyi tekemään viime kesänä.

18-vuotias suomalaishyökkääjä oli silloin draftien ja sun muiden keskellä.

– Tämä on ollut pitkä kausi, se on varmaa. Oli World Cupia, harjoituspelejä, runkosarja, aivotärähdys… olen miettinyt sitä vaihtoehtoa, Laine sanoi huilaamiseen liittyen.

– Täällä vauhti on vielä kovempaa (kuin Liigassa ja Euroopassa). On pelejä joka toinen päivä, matkustelua, aikavyöhykemuutoksia sun muita, joihin en ole tottunut aiemmin. Olo on aika väsynyt, mutta vielä on yksi peli jäljellä. Ehkä sitten on tauon paikka.

Jets pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa Suomen aikaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Nashville Predatorsia vastaan.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00