Anaheim Ducksin ja Calgary Flamesin välisestä keskiviikon vastaisen yön kohtaamisesta tuli äärimmäisen kuumaverinen kamppailu. Anaheimin 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa jaettiin yhteensä ällistyttävät 112 jäähyminuuttia.

Kaksi ensimmäistä erää meni vielä suhteellisen rauhallisesti, eikä tappeluita vielä nähty. Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua, kun Flames-puolustaja Mark Giordano taklasi rumasti Ducks-puolustajaa Cam Fowleria polveen.

Fowler loukkaantui tilanteesta, eikä hän pystynyt jatkamaan peliä.

Tapauksen jälkeen ottelu oli yhtä myrskyä. Lähes jokainen taklaus viimeisteltiin loppuun ja pelikatkoilla syntyi nahisteluja.

Ducks-puolustaja Josh Manson kävi kostamassa pelitoverinsa loukkaantumisen, tappelemalla Giordanoa vastaan. Flames-puolustaja sai todellisen myllytyksen Mansonilta tappelussa.

Kolmannessa erässä jaettiin peräti 106 jäähyminuuttia, joista 74 meni Calgarylle ja 32 Anaheimille. Ottelussa viimeisteltiin yhteensä 67 taklausta.

– Mielestäni meillä on paljon vihaa keskenään, kommentoi Ducks-puolustaja Manson The Star Tribune -lehden mukaan.

Ruman taklauksen tehnyt Giordano oli katuvaisella tuulella ottelun jälkeen.

– Toivottavasti Fowler on kunnossa. En halua nähdä kavereiden loukkaantuvan. En tehnyt sitä tahallani, kommentoi Giordano Flamesin Twitter-tilin mukaan.

Fowlerin menetys pidemmäksi aikaa olisi Anaheimille musertava uutinen. Joukkueen kaksi avainpuolustajaa Hampus Lindholm ja Sami Vatanen ovat jo ennestään sivussa loukkaantumisen takia.

Calgary ei ole onnistunut voittamaan Anaheimia heidän kotikaukalossaan Honda Centerillä kolmeentoista vuoteen. Anahemillä on menossa 25 ottelun voittoputki Calgaryä vastaan.

On mahdollista, että riitapukarit kohtaavat toisensa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, koska Anaheim johtaa divisioonaansa ja Calgary on villin kortin paremmalla sijalla tällä hetkellä.

Voit katsoa hullun ottelun parhaat palat ylhäällä olevasta Youtube-videosta.