NHL-jumbo sai ykkösvarausvuoron sijaan nelosen – managerilta outo kommentti: ”Ei tilanne ole sen huonompi”

© Kuva: Getty Images

Ei tippunut Colorado Avalanchelle ykkösvarausta kesän draftiin.

Ei, vaikka joukkueen kausi oli aivan umpisurkea. Avalanche jäi runkosarjan viimeiseksi, yli 20 pisteen erolla toiseksi viimeisenä olleeseen Vancouver Canucksiin. Silti varaustilaisuuden varausjärjestystä arvottaessa Avalanche jäi vasta neljänneksi.

– Tällaista arvonta on. Ei sille voi tehdä mitään. Valitsemme neljäntenä ja tiedämme saavamme hyvän pelaajan. Olemme itsevarmoja tämän varaustilaisuuden suhteen, joukkueen manageri Joe Sakic kommentoi Denver Postille.

– Kyllähän sitä haluaisi varata ensimmäisenä, kun vuosi meni miten meni, mutta ei se muuta sitä faktaa, että saamme hyvän pelaajan.

Coloradolla oli 18 prosentin mahdollisuus voittaa varaustilaisuuden ykköspaikka. New Jersey Devilsin, joka lopulta sai ykkösvuoron, todennäköisyys oli vain 8,5 prosenttia.

Katso varausjärjestyksen arvonnan tulokset täältä.

Sakicin kommentti aiheeseen liittyen oli hiukan erikoinen.

– Ei tilanne ole mielestäni sen huonompi. Kun varaa neljäntenä, sitä saa hyvän pelaajan. Meidän todennäköisyys oli 18 prosenttia. Tiesimme, että on todennäköistä, ettei meidän nimeämme nosteta (kolmella ensimmäisellä vuorolla), ja niin se meni.

Mutta kyllähän Avalanchen tilanne on huonompi. Kesän draftin ykkösnimi Nolan Patrick lipeää todennäköisesti nyt joukkueen käsistä, kuten myös Nico Hischier.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.