Minnesota Wildin päävalmentaja Bruce Boudreaulla kokosi maanantain jääharjoituksissa yhteen hyökkäysketjun, jossa pelaa kaikki joukkueen kolme suomalaispeluria.

Wildin suomalaishyökkääjät Mikko Koivu ja Mikael Granlund saavat vierelleen vauhtikone Erik Haulan tulevaan pudotuspelisarjaan St. Louis Bluesia vastaan.

– Se mitä haen tällä, on tasaisuutta kaikkiin kolmeen hyökkäävään kenttään, Boudreau kertoo Twin Cities -lehden mukaan.

Boudreau toivoo, että kaikki joukkueen kolme hyökkäävämpää ketjua pystyvät pelaamaan Bluesin kiven kovaa Vladimir Tarasenkon johtamaa ykköskenttää vastaan.

– Uskon, että kaikki ne kolme kenttää voivat puolustaa heidän ykkösketjuaan vastaan tai ainakin pitäisi pystyä. En ole huolissani peluutuksesta, kun meillä on kolme hyökkäyskenttää, jotka pystyvät siihen. Kun pelaamme vieraissa, homma voi mennä hieman eri tavalla, Boudreau avaa.

Granlund ja Koivu pelasivat lähes koko kauden yhdessä hyökkääjä Jason Zuckerin kanssa. Zucker kuitenkin loukkaantui muutama viikko sitten ja Haulalle avautui paikka kahden suomalaistähden vierestä.

– Haula on suoraviivainen pelaaja, jonka rooli on aina ollut kolmannen kentän puolustava pelaaja. Joten hänen pitäisi kyllä tiedostaa se. Hän on loistava luistelija, joten kaikkien asioiden pitäisi osua aika kivasta kohdalleen, Boudreau kommentoi.