Kärpät on julkaissut ison läjän uusia sopimuksia.

Nimekkäimpiä Ouluun matkaajia ovat Frölundasta saapuva Nicklas Lasu ja Leijoniin tällä kaudella murtaunut Miika Koivisto.

Vaasasta Ouluun saapuvat Veini Vehviläinen ja Otto Karvinen, Porista taas Charles Bertrand.

Tällä kaudella Kärppiä edustaneiden Aleksi Mäkelän, Sami Anttilan, Aku Kestilän ja Radek Koblizekin kanssa oululaisseura päätyi käyttämään sopimuksissa olleet optiot.

Omista junioreista Kärpät kiinnitti jatkosopimuksilla puolustajan Juho Korhosen ja hyökkääjän Niko Kuirin. Heille seura löi kahden vuoden mittaiset sopimukset. Tämän lisäksi Julius Hermonen ja Justus Annunen solmivat kolme vuoden mittaiset sopimukset.

Kärppäkasvateista paluun Ouluun tekee Kokkolan Hermeksessä viime kaudella kiekkoillut 24-vuotias laitahyökkääjä Kristian Kangas, joka iski pelaamissaan 48 ottelussa tehot 17+18. Kankaan sopimus on mallia 1+1, ja siihen sisältyy syyskuun loppuun ulottuva tryout-pykälä.

– Joukkueen runko on hyvin hahmottumassa, ja näillä sopimuksilla olemme hyvin aikataulussa ensi kautta ajatellen. Tulemme lähiaikoina uutisoimaan lisää sopimuksia. Tällä hetkellä haemme vielä hyökkäykseen yhtä pelaajaa. Tilanne on huomattavasti parempi kuin vuosi sitten tähän aikaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.