Huippu näytönpaikka! Suomalaistulokas asetettiin NHL-tähden pakkipariksi – ”En malta odottaa”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella on laittanut joukkueen puolustusparit uuteen kuntoon ensi yön otteluun Winnipeg Jetsiä vastaan.

Tämä oli huippu-uutinen Blue Jacketsin suomalaispuolustajalle Markus Nutivaaralle, joka asetettiin joukkueen ensimmäiseen pakkipariin tähtipuolustaja Seth Jonesin viereen.

– En malta odottaa. Jones on niin hyvä puolustaja. Tiedän, että hän voi tehdä hyökkäyspäässä asioita. Pidän siitä. Yritämme pitää kiekkoa paljon vastustajan päädyssä, Nutivaara kommentoi Columbuksen Twitter-tilillä.

Nutivaara on pelannut tällä kaudella 63 ottelua, joissa hän on tehnyt tehopisteet 2+5.

Nutivaara on joutunut viime aikoina katsomaan paljon otteluita katsomon puolelta, joten hyppäys yhden NHL:n parhaan joukkueen kärkipariin on valtava 22-vuotiaalle suomalaislupaukselle.

– Olen todella innoissani, että pääsen pelaamaan isoja minuutteja, iloitsee Nutivaara.

Nutivaaran pakkipari Jones on ollut Columbuksen paras puolustaja tällä kaudella ja osoitus siitä on hänen valitseminen mukaan NHL:n tähdistöotteluun.

Jones on tehnyt tällä kaudella 73:ssä ottelussa 11 maalia ja 30 syöttöpistettä.

Columbus on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen, mutta suomalaispuolustajaa ei huoleta joukkueen heikot otteet ennen pudotuspelejä.

– En tiedä onko sillä väliä voitetaanko vai hävitäänkö me, kunhan pelaamme hyvin tänään, Nutivaara kertoo.